Telefoon oplaadstation met accu

Wilt u een mobiel oplaadstation aanbieden zonder stroomvoorziening? In een ruimte zonder stopcontact? Kies dan voor het oplaadbare model met accu. U laadt het laadstation op en verrijdt het naar de gewenste locatie. Geen stroom nodig en uw bezoekers kunnen toch veilig opladen!

Dit oplaadstation is geschikt voor zowel iPhone als Android telefoons, voor smartwatches en voor inductie laden. Het wordt geleverd met 8 lockers voor telefoons en 4 lockers voor tablets (zowel iPad als Android), of met 12 lockers voor smartphones.

Dit oplaadpunt is uit te breiden met WiFi, narrowcasting en internet op het beeldscherm. Indien u de maximale mediawaarde eruit wilt halen, leveren wij dit model ook met een XL beeldscherm. Draai promotiefilmpjes op het scherm, toon uw actuele acties of praktische informatie, of leid uw bezoekers direct naar uw website voordat zij hun telefoon laden.

Wilt u het opladen van mobiele telefoons aanbieden tegen betaling? U heeft de keuze uit betaling met muntgeld, contactloos (met pinpas) of via SMS. Kiest u voor contactloos laten betalen, dan kunt u ook uitbreiden met een bonprinter in het laadstation, die na betaling direct een voucher print voor uw klant. De voucher kunt u voorzien van een korting, actie of gratis product. Dit is zeer eenvoudig zelf in te stellen en dagelijks aan te passen.

Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. Zeker nu de toepassingen van mobiel dagelijks toenemen. Steeds meer mensen betalen bijvoorbeeld met hun smartphone.

Houd bezoekers online en bereikbaar met een smartphone oplaadpunt. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn. Met een volle batterij genieten bezoekers langer en onbezorgd van hun verblijf. Het verhoogt de frequentie en de duur van bezoeken en kan ingezet worden als een extra inkomstenbron: bezoekers blijven langer en besteden meer.

Maak van uw bezoekers ambassadeurs. Met een veilig oplaadpunt voor telefoons laat u zien uw doelgroep te begrijpen en denkt u met ze mee!

Het Charge to go laadstation biedt een veilige manier van opladen van tablets en smartphones in zeer veilige lockers. Geen enkele andere oplossing waarborgt een hogere mate van veiligheid.

Onbezorgde bezoekers genieten onbeperkt van hun verblijf met een mobiel oplaadpunt.

Telefoon oplaadstation met accu