Telefoon oplaad kluisjes [Wand 4 lockers]

Het wandmodel is geschikt voor zowel iPhone als Android telefoons. Het is beschikbaar met 4 lockers voor smartphones.

Het laadstation wordt eenvoudig aan de muur bevestigd. Op deze manier heeft u de lockers op de ideale hoogte voor uw bezoekers. 

Dit wandmodel is extra veilig omdat het geheel van staal gemaakt is en de sleutel er alleen maar uit kan indien de smartphone aan het laadsnoer gekoppeld is.
Dit model is alleen te koop en wordt voorzien van een branding in uw huisstijl.

Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. Zeker nu de toepassingen van mobiel dagelijks toenemen. Steeds meer mensen betalen bijvoorbeeld met hun smartphone.

Houd bezoekers online en bereikbaar met een telefoon oplaadpunt. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn.

Met een volle batterij genieten bezoekers langer en onbezorgd van hun verblijf. Het verhoogt de frequentie en de duur van bezoeken en kan ingezet worden als een extra inkomstenbron: bezoekers blijven langer en besteden meer.

Maak van uw bezoekers ambassadeurs. Met een veilig oplaadpunt voor telefoons laat u zien uw doelgroep te begrijpen en denkt u met ze mee!

Het Charge to go laadstation biedt een veilige manier van opladen van tablets en smartphones in zeer veilige lockers. Geen enkele andere oplossing waarborgt een hogere mate van veiligheid.

Onbezorgde bezoekers genieten onbeperkt van hun verblijf met een mobiel oplaadpunt.