Smartphone opladen op kantoor

Charge to go in uw bedrijf

Of het nou bij de receptie op kantoor is, op scholen, in ziekenhuizen, in warenhuizen, in de lobby van het hotel, in uw restaurant, op de golfbaan, in de lokale kroeg, in het clubhuis, in winkelcentra, in het zwembad, in de bioscoop, in een indoor speelparadijs, op de universiteit, in het pretpark, op de sportschool, op de kartbaan of in de evenementenhal; het Charge to go laadstation is op elke indoor locatie van toegevoegde waarde.

Op al deze locaties wordt altijd naarstig gezocht naar de mogelijkheid om veilig en snel een smartphone op te laden. En het laatste wat u wilt, is een bezoeker die op de grond zit naast een stopcontact om de telefoon op te laden. Verre van gastvrij! Krijgen uw medewerkers ook regelmatig de vraag of er even een telefoon opgeladen kan worden? Of er oplaadkabels beschikbaar zijn? Reken er nu definitief mee af door een mobiel oplaadpunt voor smartphones en tablets beschikbaar te stellen.

Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn, ongeacht of het studenten, pati├źnten, gasten of winkelend publiek betreft. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. Iedereen wil tenslotte bereikbaar zijn voor noodgevallen of de vele toepassingen van een smartphone benutten. Mobiel betalen, een routeplanner, het boodschappenlijstje, de agenda, belangrijke telefoonnummers, zakelijke documenten, e-mail, een parkeer app, allemaal data op je telefoon die elke gebruiker graag paraat heeft. Een veilig oplaadstation is inmiddels net zo belangrijk voor uw bezoeker als WiFi en een schoon toilet.

Houd uw klanten online en bereikbaar met een Charge to go oplaadstation. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn. Terwijl zij veilig hun telefoon opladen in 1 van de veilige lockers van het telefoon oplaadpunt, hebben ze alle bewegingsvrijheid voor een kop koffie, om te winkelen of een bezoek aan het toilet.