Innovatie onderscheidt ons

Wij zijn innovatief. Wij ontwikkelden ons eigen laadstation, voeren doorlopend verbeteringen door waar mogelijk en breiden onze line up uit. Onze laadstations zijn net als ons serviceniveau van hoge kwaliteit.

 

Draadloos en inductieladen

Wij laden niet alleen alle smartphones, maar ook een smartwatch laadt probleemloos in onze laadstations. Onlangs breiden wij uit met inductieladen en draadloos opladen voor onder andere de Iphone en de Samsung toestellen.

Uw investering terugverdienen

U kunt het opladen gratis aanbieden aan uw bezoekers, maar de praktijk wijst uit dat men ook bereid is te betalen voor deze dienst. Een lege batterij is tenslotte wel het laatste waar uw bezoeker op zit te wachten.

Laat u de gebruiker betalen voor het veilig opladen van een tablet of telefoon, dan kiest u zelf voor welk bedrag de gebruiker dat doet. Ongeacht of het nou gaat om betalen met kleingeld, bankpas of SMS.  Het is zelfs mogelijk dat uw bezoeker veilig betaalt met bankpas en in ruil daarvoor ter plekke een voucher ontvangt die ingewisseld kan worden voor korting op uw product of dienst. Contactloos betalen wordt steeds normaler en is eenvoudig en snel.

Op deze manier betalen wij al jaren voor schone toiletten langs de snelwegen. En zolang de faciliteiten uitstekend zijn, voelen we ons daar prima bij. Daarom garanderen wij de meest veilige manier van opladen met onze oplaadstations. Met een snoertje op zoek gaan naar een stopcontact is namelijk niet meer van deze tijd. En het is verre van gastvrij om bezoekers onbereikbaar en offline te houden.

Narrowcasting, internet en WiFi

Maak optimaal gebruik van de mediawaarde van uw laadstation door bijvoorbeeld te kiezen voor een extra groot beeldscherm of voor narrowcasting. Toon hier uw website, speciale acties, presentaties, films en ander beeldmateriaal. Of bied uw bezoekers tegelijkertijd WiFi, zodat zij direct van alle gemakken voorzien zijn.

Heeft u andere wensen of idee├źn? Daag ons uit!