Telefoon Oplaadpunten op Evenementen

Charge to go op uw evenement

Huurt u Charge to go laadstations voor uw evenement, dan leveren wij u de hoogste kwaliteit in oplaadfaciliteiten. Onze laadstations voor mobiele telefoons bieden de meest veilige en gebruiksvriendelijke manier van opladen voor uw bezoekers. U huurt al een oplaadstation voor slechts 1 dag.

Tevreden Charge to go klanten ervaarden reeds de verschillende voordelen die het bieden van een laadstation oplevert. Het houdt uw bezoekers online, waardoor ze zorgen voor exposure voor uw evenement op social media. Ze checken in, delen foto’s en video’s en laten de hele wereld online zien hoe ze zich vermaken op uw event. Uw bezoekers genieten onbezorgd en langer van uw evenement, en u? U toont betrokkenheid, creeert loyaliteit en maakt van uw bezoekers ambassadeurs!

Het Charge to go laadstation wordt op maat geleverd: look & feel, taal, WiFi, narrowcasting en eventuele betaalmogelijkheden (betalen per sms, met kleingeld of met een pinpas) worden volledig naar uw wensen verzorgd. Het enige dat u hoeft te doen is de stekker erin steken, zodat uw bezoekers gebruik kunnen maken van deze waardevolle service. Een lege batterij is niet meer van deze tijd. En veilige oplaadpunten zijn tijdens een evenement inmiddels net zo belangrijk als een schoon toilet en gratis WiFi.

Dé complete evenementen oplossing

Dit is dé Charge to go oplossing voor alle festivals, events, feesten etc. Deze trailer heeft maar liefst 5 Charge to go laadstations.

Een enorme eyecatcher omdat branding in uw huisstijl, van zowel de aanhanger als ook de laadstations, mogelijk is. U kunt uw gebruikers gratis laden aanbieden of ze desgewenst betaald laten opladen.

Het geheel is te huur vanaf € 350,00 per dag inclusief branding.