U wilt een laadstation kopen of huren

Stap 1: Tijdelijk of permanent

U realiseert zich dat het bieden van oplaadfaciliteiten voorziet in een belangrijke behoefte van uw bezoekers. U kunt onze oplaadstations aanschaffen, maar ook huren, al vanaf 1 dag.

Stap 2: Configuratie

Maak een keuze uit onze line up: Welk formaat? Gratis laden of betaalt uw bezoeker? Het oog wil ook wat: hoe komt uw laadstation eruit te zien? Wij verzorgen desgewenst de branding voor u!

Stap 3: Logistiek

Waar en wanneer mogen wij het laadstation leveren? Wij zorgen ervoor dat uw laadstation in excellente staat bij u arriveert.

Stap 4: Plug and Play

Steek de stekker van het laadstation in een stopcontact en uw bezoekers kunnen genieten van deze innovatieve service.

Opgeladen telefoon, blije bezoeker!

Smartphones en tablets zijn onlosmakelijk verbonden met het leven van mensen, dus ook van uw klanten en bezoekers. Zorgt u er op een makkelijke en veilige manier voor dat zij online en bereikbaar blijven, dan voorziet u in een belangrijke behoefte. Uw klanten zullen u dankbaar zijn.

De toepassingen van smartphones nemen nog steeds toe. Betalen met een mobiele telefoon zal in snel tempo het afrekenen met een pinpas en contant geld vervangen. De afhankelijkheid van een smartphone neemt voor de meeste consumenten alleen maar toe. Door in te spelen op deze behoefte, onderscheidt u zich van uw concurrent.

Uw bezoeker onbezorgd en langer laten genieten? Reken af met de hedendaagse frustratie van een lege batterij. Mensen die van huis zijn, blijven graag bereikbaar. Houd uw klanten online en bereikbaar met een oplaadstation voor mobiele telefoons.

Met een volle batterij blijven bezoekers langer en geven ze niet alleen meer uit. Ze zorgen ook voor exposure. Ze checken in op social media, delen foto’s en vertellen vrienden en familie online over hun plezierige verblijf. U maakt van uw bezoekers ambassadeurs!

Veelgestelde vragen

alvast voor u beantwoord!

Wij hebben stopcontacten waar bezoekers hun telefoon kunnen opladen. Heeft een oplaadstation dan wel toegevoegde waarde?

Bij een stopcontact moet de gebruiker het toestel ‘bewaken’. Een oplaadstation geeft uw bezoeker bewegingsruimte. Men kan onbezorgd eten, drinken, winkelen, wandelen, etc. in de wetenschap dat het toestel veilig opgeborgen ligt. Daarnaast is het aanbieden van laadsnoeren ook niet meer nodig. Deze zitten tenslotte in het laadstation.

Hoe installeer ik het laadstation?

Wij bezorgen het laadstation netjes op zijn plek. Het enige dat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en de ‘aan’ knop in te drukken. 

Hoe lang duurt het opladen van een telefoon/tablet?

Door middel van intelligente USB hubs wordt het toestel gecontroleerd en wordt vastgesteld hoeveel stroom het mobiele apparaat nodig heeft optimaal te worden opgeladen. Hier voorziet het laadstation vervolgens in. Hoe snel de batterij daadwerkelijk ‘vol’ is, hangt van diverse factoren af. Onder andere van de staat van de batterij en of de internetverbinding aan is. 

Welke locaties zijn geschikt voor een laadstation?

Alle indoor locaties zijn geschikt voor een laadstation. Omdat ons laadstation bestand is tegen vandalisme is het bij uitstek geschikt voor publieke ruimtes. 

Kan ik ook een laadstation huren in plaats van kopen?

U huurt al een laadstation vanaf 1 dag. Ideaal voor beurzen en evenementen! Mail uw wensen naar info@chargetogo.nl voor een voorstel op maat. 

Hoeveel telefoons/tablets kan ik in een laadstation opladen?

Dat bepaalt u zelf. Bekijk onze modellen en bepaal vervolgens of u ook tablets wilt kunnen laden. Zo niet, dan passen er meer lockers voor smartphones in het laadstation van uw keuze (max. 12). 

Kunnen de sleutels uit het oplaadstation gestolen worden?

Nee. Een sleutel kan pas verwijderd worden, nadat er een smartphone of tablet is gekoppeld aan een laadsnoer in een kluisje. Hierna heeft de gebruiker beperkt de tijd om de sleutel eruit te halen. Dankzij dit geavanceerde systeem is er geen kans op diefstal van de sleutels.

Kan ik het laadstation volledig in mijn eigen huisstijl krijgen?

Wij wrappen het laadstation in elke willekeurige huisstijl. Heeft u een eigen ontwerper, dan verzorgen wij het beplakken voor u. Maar desgewenst nemen wij u ook kosteloos het ontwerpen uit handen. Zelfs de sleutelhangers kunt u in uw eigen huisstijl krijgen. Zo sluit het laadstation mooi aan op uw interieur.

Hoeveel stroom verbruikt een laadstation?

Het laadstation dient aangesloten te worden op een stopcontact gezekerd op 16A. Het maximaal opgenomen vermogen van een laadstation is 506 Watt = 2,2A bij 230 Vac.  

Zijn de sleuteltjes te dupliceren?

Nee, onze sleutels zijn niet te dupliceren. Mocht een gebruiker onverhoopt een sleutel verliezen, dan vervangen wij het slot voor u. 

Kunnen jullie ook het ontwerp voor de branding verzorgen?

Jazeker, dit kunnen wij verzorgen voor u. 

Welke toestellen kunnen er geladen worden?

Alle smartphones en smartwatches kunnen in een Charge to go laadstation geladen worden. 

Welke bestandsformaten kan ik op het beeldscherm afspelen?

In principe alles dat u ook het beeldscherm van uw computer afspeelt, mits 800 x 600 pixels. 

Kan ik ergens het laadstation bekijken alvorens tot aanschaf over te gaan?

Geen probleem! Mail uw adres naar info@chargetogo.nl, dan sturen wij u de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation. 

Kan ik de gebruiker laten betalen voor gebruik van het laadstation?

U kunt het opladen gratis aanbieden aan uw bezoekers, maar de praktijk wijst uit dat men ook bereid is te betalen voor deze dienst. U kiest zelf hoeveel, voor betalen met kleingeld of SMS en wij maken zelfs een combinatie voor u, waarbij uw bezoeker betaalt met een bankpas, maar in ruil daarvan een voucher ontvangt die ingewisseld kan worden voor korting op uw product of dienst.

Is de gebruikersinformatie op het scherm beschikbaar in meerdere talen?

Jazeker, de taal kan naar keuze ingesteld worden.

Is het oplaadstation makkelijk te verplaatsen?

Het laadstation kan verplaatst worden, maar niet zo gemakkelijk dat het ongemerkt ontvreemd kan worden. Het laadstation kan ook verankerd worden in de grond en het Small model kan bevestigd worden aan de muur.

Is het gebruik van een laadstation veilig voor mijn toestel?

Het Charge to go laadstation voldoet aan de NEN en CE richtlijnen. Dankzij het geavanceerde platform is er geen enkel risico op diefstal van gegevens. De privacy van gebruikers is dus volledig gewaarborgd.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op