Telefoon Oplaadpunten in Winkels

Charge to go in uw winkel

Met een volle batterij winkelen bezoekers langer en onbezorgd. Het verhoogt de frequentie en de duur van bezoeken en kan ingezet worden als een extra inkomstenbron. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw klanten te laten betalen voor het laden. U klant betaalt veilig met een bankpas en krijgt direct een voucher dat ingewisseld kan worden voor een korting, product of dienst in uw winkel. Zo levert u niet alleen een excellente service, u maakt van uw klanten ook nog eens ambassadeurs.

Hoe het werkt? Uw klant kiest één van de veilige lockers in het laadstation, verbindt het toestel aan de laadkabel en draait het deurtje op slot. De klant betaalt eenvoudig met een bankpas en het laadstation print direct de kortingsvoucher uit. De sleutel blijft in het bezit van de klant totdat deze het device weer uit de locker haalt. Dit geeft uw klant alle gelegenheid om onbezorgd te winkelen. Met de kortingsvoucher geeft u een leuke korting, gratis koffie of een waardebon voor een volgend bezoek mee. De tekst op de bon is eenvoudig op elk moment aan te passen.

Registreren of aanmelden voor gebruik is niet nodig; Geen extra handelingen voor uw personeel, wel optimale service voor uw klant. Met veilige oplaadpunten in uw winkel, draagt u actief bij aan de customer experience. In een tijd van online winkelen is het des te belangrijker dat de service en beleving in uw offline winkel van een hoog niveau is. Laat zien dat u een eigentijdse ondernemer bent: innovatief, servicegericht en gastvrij.

Selfie’s in pashokjes, foto’s van nieuwe aanwinsten en de eye-catchers van uw assortiment. Het wordt niet alleen vastgelegd, maar ook online gedeeld door het winkelend publiek. Mits ze een volle batterij hebben natuurlijk!

Optimaal gebruik maken van de mediawaarde van het Charge to go laadstation? Gebruik dan het beeldscherm om uw producten en speciale acties onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Eenvoudig zelf te uploaden en af te wisselen zo vaak u wilt!