Telefoon oplaad kluisjes [Small]

Het small model is geschikt voor zowel iPhone als Android telefoons. Het is beschikbaar met 4 lockers voor telefoons en 2 lockers voor tablets of met 8 lockers voor smartphones.

Bestelt u de ophangbeugel erbij, dan hangt u het oplaadstation eenvoudig aan de muur. Zet u het laadstation liever ergens neer, dan bestelt u desgewenst een onderzetkast erbij. Op deze manier heeft u de lockers op de ideale hoogte voor uw bezoekers.

Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. Zeker nu de toepassingen van mobiel dagelijks toenemen. Steeds meer mensen betalen bijvoorbeeld met hun smartphone.

Houd bezoekers online en bereikbaar met een telefoon oplaadpunt. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn.

Met een volle batterij genieten bezoekers langer en onbezorgd van hun verblijf. Het verhoogt de frequentie en de duur van bezoeken en kan ingezet worden als een extra inkomstenbron: bezoekers blijven langer en besteden meer.

Maak van uw bezoekers ambassadeurs. Met een veilig oplaadpunt voor telefoons laat u zien uw doelgroep te begrijpen en denkt u met ze mee!

Het Charge to go laadstation biedt een veilige manier van opladen van tablets en smartphones in zeer veilige lockers. Geen enkele andere oplossing waarborgt een hogere mate van veiligheid.

Onbezorgde bezoekers genieten onbeperkt van hun verblijf met een mobiel oplaadpunt.