We kijken tot wel 221 keer per dag op onze telefoon, maken foto’s, delen kennis en ervaringen en sturen berichtjes via social media en WhatsApp. Én dat vreet energie! Momenten waarop je smartphone of tablet bijna leeg is zijn dan ook heel herkenbare en veel voorkomende situaties. Je hebt nog een belafspraak of misschien moet je wel naar een netwerkborrel of bedrijfsopening. Zonder smartphone voelt dit als een onmogelijk opgave. Je voelt je immers onbereikbaar voor alles en iedereen… althans dat denk je!

We kunnen wel stellen dat mobiele bereikbaarheid van groot belang is. Gewoon omdat je je telefoon kunt checken, maar ook voor de dagelijkse business, het delen van kennis en het gebruik van social media. Daarnaast geeft bereikbaarheid een veilig gevoel. Je bent namelijk direct in staat om mensen te contacten en informeren bij calamiteiten of nood.

De allereerste mobiele in Twente!

Een Charge to go oplaadstation biedt de oplossing! FC Twente maakt al enige tijd gebruik van het digitale laadstation en ook in de binnenstad van Hengelo zijn ze te vinden, o.a. bij Stravinsky eten & drinken en Club Merlijn. Tot zover niets nieuw maar… de Event Creators hebben nu de eerste mobiele Charge to go van Twente! Vanaf nu kunt u helemaal opladen met de Event Creators.

Maar hoe werkt het eigenlijk?

Met de Charge to go kun je tijdens feesten, business events en cateringservices makkelijk en veilig je smartphone of tablet opladen binnen 30 minuten! Je kiest één van de tien vakjes uit, verbindt je telefoon aan de USB-kabel en draait het deurtje op slot. De sleutel houd je makkelijk bij de hand. Na 30 minuten is je mobiele apparaat helemaal opgeladen en kun je al je ervaringen en kennis via je mobiele apparaat optimaal delen tijdens het evenement.

Een ideale, maar ook zeker onmisbare service in deze tijd.
 
Event Creators