Saxion academie Financiën, Economie & Management

You are charged to go!

 

Om ervoor te zorgen dat afgestudeerden hun loopbaan of vervolgstudie letterlijk en figuurlijk met veel energie starten, zocht Saxion academie Financiën, Economie & Management een mooi geschenk uit: een powerbank. Dit is een kleine mobiele USB batterij waarmee je al je mobiele devices oplaadt zonder stopcontact. Zo kom je dus nooit met een lege batterij te zitten!

 
We kennen de laadstations van Charge to go en de duurzaamheid en het gemak ervan, bracht ons op het idee om bij ze te informeren naar powerbanks. Hoewel Charge to go de powerbank niet standaard in het assortiment heeft, leverden ze ons met veel zorg en aandacht waar wij naar op zoek waren. We kozen kleur, leverden onze huisstijl aan en werden volledig ontzorgd. Studenten kennen allemaal de stress die een lege batterij oplevert en ze waren dan ook laaiend enthousiast over dit leuke en handige cadeau.

Voor Saxion een leuke manier om aan te geven dat we graag in contact blijven met oud-studenten. Niet alleen om te weten hoe het met ze gaat, maar ook om af en toe gebruik te mogen maken van hun vakkennis. Want als startend professional kijken ze met een frisse blik het zakenleven in, maar weten ze ook nog goed hoe het op school ging. Kortom: zij weten precies welke opleiding je kunt doen om nog beter aan te sluiten op de beroepspraktijk.

Vanzelfsprekend houdt Saxion haar oud-studenten ook graag op de hoogte van belangrijke evenementen, onderzoeksresultaten van het Kenniscentrum en interessante netwerkbijeenkomsten. Een volle batterij is dus van groot belang!
 
Leontien Biemold | Saxion, Academie FEM